Σχετικά με εμάς

Μια ομάδα αφοσιωμένων εμπειρογνωμόνων στον τομέα του Τουρισμού

Είμαστε μια ομάδα δημιουργικών και φιλόδοξων ανθρώπων, πάντα σε αναζήτηση της αριστείας.
Παθιασμένοι και αποφασισμένοι, μοιραζόμαστε έναν κοινό στόχο: την ικανοποίηση των πελατών μας.
Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία περισσότερων από 40 υπαλλήλων και συγκεντρώνουμε όλους τους τομείς του τουρισμού, όπως ειδικούς σε θέματα κρατήσεων και logistics, προγραμματιστές πωλήσεων και μάρκετινγκ, επαγγελματίες διαδικτυακούς ερευνητές.
Χρησιμοποιούμε την πολύχρονη εμπειρία μας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες των διαφόρων εθνικοτήτων, προκειμένου να φτιάξουμε το καταλληλότερο πακέτο διακοπών ανά περίπτωση.
Η επαγγελματικά καταρτισμένη ομάδα υποδοχής του αεροδρομίου μας και μια ομάδα “Αντιπροσώπων” είναι πάντα έτοιμοι να φροντίσουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Στη Le Grand Tourism Enterprises, όλα περιστρέφονται γύρω από τις τουριστικές υπηρεσίες και τη διαχείριση προϊόντων!

Η καινοτόμος ομάδα ειδικών στον τουρισμό, διευκολύνει τη διαχείριση των πιο απαιτητικών αιτημάτων εξατομικευμένων διακοπών.
Είτε πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο “all-inclusive”, είτε για ένα γοητευτικό ξενοδοχείο, είτε για αγροτουριστικές ομαδικές ή ατομικές εκδρομές, η Le Grand Tourism Enterprises είναι ο συνεργάτης σας για να κάνετε αυτό το ταξίδι αξέχαστο.

Διευρυμένο δίκτυο

Εκτός από την έδρα μας στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Le Grand Tourism Enterprises επωφελείται από ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας κυρίως τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την ηπειρωτική Ελλάδα, την Κέρκυρα… και πολλά άλλα.

Le Grand Travel - Ηράκλειο